Oferi sau cauți servicii de calitate?
Noi îți găsim alesul!

myAles.ro este o platformă care asigură o relație transparentă și de încredere între prestatorii de servicii și utilizatorii acestora. Platforma a fost lansată în 2016 de către 5 tineri antreprenori și reunește profesioniștii cu experiență în domeniul lor, serioși și corecți, care sunt verificați și autorizați. Astfel, clienții pot găsi aici garanția calității pentru serviciile de care au nevoie, simplu și rapid.`

Misiunea noastră

Aici, la myAles, ne dorim să construim și să întreținem o relație bazată pe încredere între cei care au nevoie de servicii și cei care le presteazăFlorin Covaci

Co-founder &
Dezvoltare business

Valorile myAles

Responsabilitatea

Ca parte activă a societății, considerăm că suntem răspunzători de fiecare acțiune pe care o întreprindem și de impactul pe care aceasta îl are asupra celor din jur. Înțelegem atât nevoile clienților, cât și ale prestatorilor și ne dăm toată silința să venim în întâmpinarea lor.

Profesionalismul

Vrem să fim un exemplu de profesionalism, atât în gestionarea afacerii noastre, cât și în ceea ce privește serviciile oferite. Suntem o echipă cu experiență în domeniul online și cunoștințe solide în: Content Marketing, SEO, Consultanță în afaceri, Fotografie și Design.

Transparența

Vom fi mereu transparenți atunci când vine vorba de aspectele afacerii noastre. De asemenea, la noi vei găsi tot ceea ce ai nevoie să știi despre prestatorul pe care îl cauți: de la povestea afacerii, până la acreditările pe care le deține.

Viziunea noastră

Vrem să creștem calitatea serviciilor prestate pe plan local si să încurajăm dezvoltarea de afaceri durabile!