Ajutor

Siguranța calității pentru serviciile de care ai nevoie!

Platforma


Noi ne asigurăm că toți prestatorii de servicii funcționează legal, nu se află în faliment sau insolvență. Pe lângă acestea, solicităm acreditări și certificări profesionale, pentru a fi siguri că vei avea cea mai bună experiență de colaborare. Împachetăm toate acestea într-un profil ușor de înțeles, cu fotografii reprezentative și posibilitatea de a contracta servicii prin plată online.
Utilizarea platformei myAles este și va fi mereu gratuită pentru cei care au nevoie de servicii din partea prestatorilor înregistrați.

Cont

Prin înregistrarea în myAles, facilităm legătura dintre tine și prestatorul cu care dorești să lucrezi. În felul acesta, te poți conecta pe mai multe dispozitive și poți folosi site-ul de oriunde îți dorești, fără a pierde informații cu privire la voucherele tale active sau alte date.
Pentru a-ți șterge contul, te rugăm să ne contactezi la adresa [email protected] pentru a ne asigura că datele tale vor fi șterse din serverul nostru.
Site-ul myAles beneficiază de cele mai avansate sisteme de securitate: prin certificate SSL, baze de date criptate și tranzacții financiare realizate prin Mobilpay. De asemenea, myAles este operator de date cu caracter personal. Pentru mai multe informații, puteți accesa pagina de termeni și condiții..

Plata online

Este foarte simplu: din profilul prestatorului dorit, alegi serviciul care are disponibilă plata online și poți plăti cu cardul bancar.
După ce plătești serviciul pe care l-ai ales, vei primi prin email un cod unic, ce poate fi vizualizat și în secțiunea Comenzile mele, din contul tău. Codul va trebui arătat prestatorului pentru validare.

Prestatori


Pachetul DEMO este gratuit și presupune testarea serviciilor de bază oferite de myAles. După perioada de testare, puteți alege unul dintre pachetele myAles. Pentru prețurile și serviciile de promovare incluse în fiecare pachet, accesați lista pachetelor myAles.
În procesul decizional al clientului, imaginea business-ului dumneavoastră este foarte importantă. Noi, echipa myAles, știm asta și vă punem la dispoziție un serviciu complet de content marketing și vom avea grijă să vă construim un profil care să vă complimenteze activitatea. De asemenea, cu ajutorul experților și al colaboratorilor noștri, vă oferim ocazia de a vă putea extinde business-ul și de a accepta plăți online.
Toate afacerile de succes au investit și investesc o mare parte din capital în promovarea imaginii business-ului. Prin promovare, o companie își face cunoscute serviciile sau produsele. Fără această publicitate consumatorul nu ar ști de multitudinea de servicii din care ar putea să aleagă și care îi sunt disponibile. Noi te ajutăm să dai culoare afacerii tale. De la fotografii profesionale, la descrieri personalizate, noi ne ocupăm de tot, pentru tine și afacerea ta.
Spre deosebire de alte site-uri, noi ne oferim serviciile doar afacerilor care pot demonstra că își desfășoară activitatea legal și au calificările necesare. Astfel, oferim garanția beneficiarilor că serviciile dumneavoastră sunt de încredere și de calitate.
Pentru că vă aflați într-un loc nepotrivit pentru serviciul pe care îl prestați. Alături de prestatori care nu funcționează legal și nici nu au calificarea necesară. Așadar, nu doar că vă pierdeți în mulțime, însă vă și "contaminați" imaginea companiei.
În rândul prestatorilor din clubul myAles, nu vor exista prestatori de servicii care nu funcționează legal și care se află în stare de faliment sau insolvență.
Fiecărui prestator de servicii îi vor fi solicitate informații cu privire la certificări ISO, acreditari profesionale, diplome de studiu, garanții prin firme de asigurări. Toate acestea, dacă există și sunt furnizate, vor fi făcute publice.
În timpul procesului de înregistrare, sistemul myAles stabilește dacă o companie este sau nu eligibilă. Dacă îndepliniți toate criteriile, înregistrarea se va finaliza cu succes iar ulterior veți fi contactat pentru construirea profilului companiei dumneavoastră.
Unul din beneficiile plății online cu cardul prin platforma myAles este posibilitatea de a putea oferi drept cadou servicii achiziționate.
Beneficiarul primește un cod unic ce va fi arătat prestatorului de servicii înainte de prestarea serviciului. Acest cod va fi introdus de către dvs. în interfața de administrare a site-ului myAles.
Având în vedere dorința noastră de a promova profesionalismul, nu vom putea face ceea ce ne propunem fără să folosim un contract. Serviciul de plata online este unul opțional și necesită o anexă la contractul inițial. Puteți vedea contractul cadru aici.
Dacă ne furnizați toate materialele necesare, veți putea deveni un membru cu drepturi depline al myAles în maxim o săptămână.
Subscripția este activă de la momentul publicării. Veți fi notificat și în scris pe adresa de corespondență.
Echipa myAles are nevoie de maxim o oră la punctul dvs. de lucru pentru realizarea fotografiilor și de 20 de minute cu fondatorul/directorul general al companiei, pentru realizarea interviului telefonic.
myAles va trimite o echipa (Rider & Fotograf) la sediul companiei dvs. și va realiza fotografii ale: punctului de lucru, aparaturii, culturii organizaționale, membrilor echipei și a atestărilor și acreditărilor companiei.
Echipa myAles va delega un Copywriter să vă contacteze telefonic pentru a colecta răspunsuri la maxim 10 întrebări cu privire la istoricul, activitatea și planurile companiei dvs. Aceste răspunsuri se vor transforma într-un articol cu care vă puteți mândri.